Forum

 

Please or Rekisteröidy to create posts and topics.

Optoma UHD550X 4K UHD DLP -kotiteatteriprojektori (MYYTY)

12
Xbox one s mallia testailtu, ei toimi Youtube 4k ja pistin lisäkysymyksen palautteella Mikrobitille, ei vastausta, niin kiire heillä varmaan on.. Samaten huomasin että kun Yamahan v779 vahvistin on välissä niin ilmoittaa hdr toimimattomuudesta :dodgy: kun on suoraan tykissä kiinni niin kaikki testit näyttää vihreää. Vahvarissa viimeisin 2.10 firmis.
Tässä vahvistin välissä
Ilman vahvaria kaikki kunnossa
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-
Komento takaisin, olin sähköpostin välityksellä Yamaha Finlandiin ja sieltä sain vinkin että vahvarin Advanced setup asetusten valikkoon -> HDMI 4K -signaaliformaatin valinta (4K MODE) valinta mode 1: een ja nyt toimii Hdr  :)
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-

Noi säädöt on joskus monimutkasia, pitäs ol ittelkki toi 4K mode vahvaris, TX-NR828, mut viäl ainkka en sitä tartte. Pistin profiilist uuden s-postin tän ko ei tu viesteist ilmotuksii ittel. Tais puuttu kokonaan se osoite.

Sitä osotet voi tiätyst käyttää muutenki ko se mun vanha osote elisal päättys sopimus jostain syyst, eli ei o enää sitä jippii.fi päätteist osotet.

Hommattu siis Optoma UHD40 olkkariin millä saa suurempaa kuvaa ja tämä uhd550x siirtyi makkarin puolelle (Samsung UE50ES5505 myyty tänään). Kävin sunnuntaina ostamassa 180cm leveän rullaverhon screeniksi mutta ei ollut pimentävä ja valoa pääsi läpi aiheuttaen haaleaa kuvaa, vaikkakin makuuhuonekäytössä ei niin väliä olekkaan.
Tänään kävin kuitenkin Jyskistä hakemassa pimennys rullaverhon ja kuva on ihan eri planeetalta, mustan taso huomattavasti parempaa, on kankaan takapuoli missä hopean värinen tausta ja siitä näyttäisi pukkaavan ihan hyvää kuvaa vaikka vielä vähän rypyssä onkin.
Tässä kuvaa asennusvaiheesta bilteman kiinnikkeeseen, piti lyödä ruuvari kiilaksi että sai nuo omat ruuvit kiinni :D
On oikein onnistunut ratkaisu myydä töllö myös makkarista pois ja sinne myös isoa kuvaa tykiltä, sen verran hiljainen on että hienosti menee, asetuksista määritin että sammuu itsestään 150 minuutin kuluttua koska omistaja on jo unten mailla yleensä jo 😄
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-
Jälleen tälläinen näkymä kun aukaisi tykin, ei ole ensimmäinen kerta :(  Mahtaako olla rikki menossa sillä on tehnyt tuota nyt lyhyen ajan sisään, teki alussakin jo. Ainoastaan boottaus toimii että näkyy normaalisti.
Edit 17.7.2018: ei ole nyt tehnyt tätä paitsi eilen mutta kuva meni tuollaiseksi vasta kun pistin vahvarin päälle eli onko joku bitti sitten poikittain tms. Koitin vaihtaa lähteitä vahvarista, sammutella mutta ei auttanut, tykin boottaus auttoi. Eilen näytti kuvan oikeaa puolta ja vasen ei näkynyt.
Edit 18.8.2018: ei ole tehnyt tuota enää, saattoi johtua vahvistimesta, vaihdoin käynnistysjärjestystä logitechin kaukkariin ja pistin vahvarin master pistokkeeseen (missä ennen nuc kodi), taas toiminut kuin junan vessa :)
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-
Pistetty UHD550X myyntiin sillä tilasin Epson TW9300 tykin. Alkuperäinen laatikko löytyy, takuuta jäljellä ainakin lähes vuosi, verkkiksen sivuilla mainitaan takuuksi 3v. Ostettu Dustinilta.
Hinta 800€ ja täysin toimiva, lampun tunteja on 1500 tunnin kieppeillä eco modella katsottuna (kuluttaa lamppua vähemmän), muuten uudenveroinen. Syy myymiselle on uuden tykin osto leffahuoneeseen (Biltemasta saa hyvää/halpaa 4k/60 hdmi piuhaa).
Edit. 20.11.2018 klo. 6.09: Tykki varattu, ei vahvistettu
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-
Tykki myyty!
-All work and no internet makes Sammy a dull boy-
12